info kbh

Så du vil gerne tage kørekort i København? Her er en kort gennemgang af KBH. Hvis du vil læse nærmere om København kan du læse videre på kommunens hjemmeside.

København er Danmarks hovedstad og har omkring 1.280.371 indbyggere (2016), og gør sig dermed samtidig til Danmarks største byområde, med hele 18 kommuner. Af disse er Københavns kommune den centrale i byen med omkinrg 591.481 indbyggere.

I midten af København finder man enklaven Frederiksberg kommune med 709.464 indbyggere (2013) og den gør sig dermed til Danmarks mest befolkede kommune.

Samlet set bor der i hele hovedstadsregionen lige omkring 2 millioner mennesker, altså næsten en tredjedel af Danmarks samlede befolkning. København ligger samtidig på grænsen til Øresundsregionen som dækker både Danmark og Skåne og omfatter 3,8 mio. indbyggere (2013) hvoraf de 2,5 millioner bor i Danmark.

København er forbundet til øen amager via Knippelsbro. Andre bydele i København tæller det mangfoldige Nørrebro, det hippe Vesterbro og det roligere Østerbro der fordeler sig rundt om centrum i København K. Her i Centrum finder du handelsdistriktet torvet.

København er især kendt for sine mange cyklister, og byens cykel fasciliteter er enormt gode med boulevard brede cykelstier flere steder. Det betyder også at byen somme tider kan være svært at navigere for bilister til tider, da man skal være meget varsom med de mange cyklister. At få en solid og grund køreundervisning i København er derfor alfa omega hvis du skal køre bil eller motorcykel i byen.

I København finder du utrolig mange køreskoler og kørelærere, og det kan hurtigt være en jungle at finde den rette køreundervisning når du skal tage kørekort. Trafik Lektioner forsøger at komme dette problem til livs ved at samarbejde med nogle af de bedst anmeldte køreskoler. Som ny køreelev kan det være nemt at lade sig lokke af billige tilbud på kørekort, men ofte betyder disse billige tilbud også at du kommer til at bruge mange penge på ekstra undervisning. Heldigvis lever vi i en digitaliseret verden, og disse fusker anordninger bliver hurtig spottet i anmeldelser af køreskolerne.

Tjek alt om København for at finde events og lignende.

Kørekort i københavn