August 18

Vælg den rigtige køreskole og få hurtigt kørekort

0  comments

Vælg den rigtige køreskole og få hurtigt kørekort

Når du står overfor at skulle vælge din køreskole, er der rigtig mange faktorer der spiller ind, og det kan somme tider blive en jungle at finde rundt i. 

Nogle køreskoler tilbyder kørekort til 6000 kr. mens andre tager 10.000 for det samme kørekort. Hvordan kan du vide hvilken du skal vælge?

Og hvorfor skulle du ikke bare vælge den billigste og spare penge?

Når du har læst dette indlæg, vil du være bedre rustet til at vælge den køreskole der er rigtig for dig.

Billigst kan hurtigt blive dyrest

Når du begynder at undersøge de forskellige muligheder vil du hurtigt opdage at der er stor forskel på hvad de forskellige skoler tager for et kørekort, nogle gange mange tusinde kroner.

Men hvorfor er der så stor forskel, og hvilket skal du vælge?

Langt størstedelen af prisen kommer an på hvad køreskolen anser som værende en del af ”pakken”.

Det vil sige du kan finde køreskoler der virker billige, men det er svært at gennemskue hvad der er inkluderet i prisen, og pludselig skal du betale ekstra. Og så kan du finde nogle der umiddelbart virker dyre, men hvor alt er gennemsigtigt og inkluderet i prisen.

En rigtig god tommelfingerregel at følge inden du lader dig friste af et rigtig billigt tilbud, er at kvalitet og pris ofte går hånd i hånd.

Et andet problem ved billige kørekort er at der er mange flere elever der er interesseret. Det betyder større eller flere hold, hvilket kan gå udover kvaliteten af undervisning eller betyde at du ikke får regelmæssig undervisning og derfor får brug for endnu flere ekstra timer.

Dermed ikke sagt at en billig køreskole altid vil blive en dyr køreskole eller levere dårlig undervisning. Men der er et par ting du skal holde øje med inden du tilmelder dig.

Tjek prisen for:

  • Er alle de nødvendige lektioner inkluderet i prisen?
  • Skal du betale for ekstra teori lektioner?
  • Hvad koster ekstra timer? Langt de fleste har brug for ekstra lektioner i enten teori eller praksis før de føler sig klar til køreprøven
  • Skal du betale for leje af bil hver gang du skal til køreprøve?

Find en køreskole i nærheden af dig

 

Anmeldelser og anbefalinger

En af de bedste måder at finde ud af om en køreskole er noget for dig er ved at læse de anmeldelser køreskolen har fået. Sørg altid for at læse flere forskellige anmeldelser inden du beslutter dig. Hvis mange forskellige personer har haft en god oplevelse med køreskolen så er der stor chance for at du også får det.

Når du læser anmeldelser så kig efter:

  • Generel tilfredshed
  • Tålmodighed fra lærerens side
  • Service
  • Pris

Hvis du vælger køreskole ud fra en anbefaling så husk at fortælle kørelæreren hvor du fandt ham eller hende henne.

Når du tjekker anmeldelser online, så skal du være opmærksom på at vi lever i en online verden hvor det let at komme med stærke ord på nettet. Kig derfor ikke kun på antallet af stjerner/score på en anmeldelse, men læs kommentarerne dertil for at finde ud af hvorfor anmeldelsen er som den er. Måske er der bare tale om en der har set sig sur på skolen uden grund.

Tjek køreskolen ud

Den aller bedste måde at finde ud af om en skole er et rigtig fit for dig er simpelthen ved at prøve det af. Rigtig mange køreskoler tilbyder første teoritime gratis.

Tilmeld dig et hold og benyt dig af dette tilbud for at finde ud af om køreskolen og kørelæreren er noget for dig.

Det er vigtigt at der er en god kemi mellem dig og din kørelærer, i skal trods alt tilbringe mange timer sammen det næste stykke tid.

Gode råd til at finde køreskole

FIND KØRESKOLER I HELE LANDET

Find en kvalificeret kørelærer nær dig

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"62516":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"49806":{"name":"Main Accent","parent":-1},"3a0f6":{"name":"Accent Light","parent":"49806","lock":{"saturation":1,"lightness":1}}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"49806":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"},"3a0f6":{"val":"rgb(238, 242, 247)","hsl_parent_dependency":{"h":209,"l":0.95,"s":0.36}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"49806":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45,"a":1}},"3a0f6":{"val":"rgb(240, 244, 248)","hsl_parent_dependency":{"h":209,"s":0.36,"l":0.95,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Next

Tags


You may also like

Kørekort til 17-årige: Den komplette guide

5 Gode råd – vejen til kørekortet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"d5091":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"d5091":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)","hsl":{"h":210,"s":0.78,"l":0.01,"a":1}}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"d5091":{"val":"rgb(47, 138, 229)","hsl":{"h":210,"s":0.77,"l":0.54,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"57caf":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"57caf":{"val":"var(--tcb-local-color-d5091)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"57caf":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
subscribe to the newsletter